Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 799,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.2
4.5
174 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1065 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Zeer tevreden
Het was een mooi geregeld zeer goed
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-08-2020 Mj Stinissen , DOETINCHEM
10
5
Keurig alles geregeld
Onze ervaring vanaf begin alles goed uitgelegd je moet wel wat dingen zelf doen maar dat was voor ons prima te doen.Ze hebben ons heel goed begeleid. We zijn heel tevreden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-08-2020 Laura Van Driel, Almere
10
5
Direct begrip van wensen en deze omgezet in concrete afspraken.
Het betrof een bijzondere uitvaart met een specifieke en daardoor afwijkende procedure wat betreft de uitvaart ceremonie. De uitvaartwensen werden direct begrepen en omgezet in heldere afspraken. Deze werden vervolgens in de vorm van een offerte bekrachtigd. Dat gaf beide partijen duidelijkheid. Vervolgens heeft de uitvaart ook plaats gevonden zoals eerder vastgelegd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-08-2020 Wolter, Arnhem
9
4.5
Goede, snelle en betrouwbare en betaalbare service !
Mijn zeer positieve ervaring met Uitvaart 24 is dat de eigen keuze van de cliënt gerespecteerd wordt zonder opdringen van uitgebreidere pakketten etc. Geweldig!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
29-07-2020 Miranda, Sneek
8
4
Goed geholpen
Heel erg goed geholpen. Helemaal omdat ik totaal in het diepe werd gegooid... onverwachts overlijden geen verzekering... telefonisch en per mail continu goed contact gehad!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 4
Deskundigheid 3.5
27-07-2020 Tiffany, Amersfoort
10
5
Uitstekende service voor een goede prijs
Uitstekend geholpen. Goede service tegen een lagere prijs dan gebruikelijk bij anderen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-07-2020 Hylke, Rotterdam
10
5
Zeer goede begeleiding in het kort: goed en correct!
Wij hadden zo'n goede service nooit verwacht in dit korte tijdsbestek! Gewoon online gegoogeld naar een betaalbare uitvaart zonder uitvaart verzekering. Ik kan Uitvaart 24 met een gerust hart aanbevelen, wij kijken terug op een waardig en ook een betaalbaar afscheid. M. Schrijvers
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-07-2020 Margôt, Puth
8
4
Na alle redelijk goed
wel vreemd dat na toe gezonden poststuk van overlijdensakte wij achteraf porto kosten moesten bij betalen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
23-07-2020 B. de Heij, Utrecht
10
5
goedkoop vriendelijk veel respect.
ik kan wel een heel verhaal gaan vertellen maar kan het in een paar woorden ook af goed betaalbare uitvaart verzorger hele vriendelijke mensen die met extreem veel respect de overledene en hun nabestaanden behandelen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-07-2020 Bianca de Graaf, VROOMSHOOP
10
5
Warm en respectvol overleg
Ik heb een zeer fijne ervaring met Uitvaart24 gehad. Alles werd goed geregeld in overleg. Men was heel behulpzaam en meedenkend. Zelfs toen ik op het laatste moment nog een verandering wilde, kon dit zonder problemen en werd ik lief opgevangen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-07-2020 Yvonne, Amsterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews